Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Η μαγεία της αγάπης: Κερί και δενδρολίβανο


 Μελετώντας λίγο τις αναρτήσεις για τις οποίες δείξατε περισσότερο ενδιαφέρον, διαπίστωσα ότι το θέμα της αγάπης και το πώς μπορούμε να την προσελκύσουμε στην ζωή μας, είναι στις κορυφαίες θέσεις.

 Μιας και σήμερα είναι Παρασκευή, σκέφτηκα να σας πω δυο λόγια ακόμα για την μαγεία της αγάπης και για μία ενεργειακή εργασία που θα την φέρει στην ζωή σας. Η πηγή μου για την συγκεκριμένη πρακτική είναι δύο πολύ αγαπημένα μου βιβλία, το Earth, Air, Fire and Water και το Magical Household του Scott Cunningham.


Αναφέρομαι στην Παρασκευή συγκεκριμένα, γιατί είναι και θεωρείται η πιο κατάλληλη ημέρα για μαγικές διεργασίες που αφορούν την αγάπη σε όλες της τις μορφές. Είναι η ημέρα που ενδυναμώνει αποτελεσματικά κάθε ενεργειακή ενασχόληση η οποία έχει να κάνει με τις διαπροσωπικές σχέσεις. Σαφώς, όπως ήδη έχω τονίσει επανειλημμένα σε αυτό το ιστολόγιο, οτιδήποτε σας προτείνω δεν είναι παρεμβατική πρακτική, "δέσιμο" ή ξόρκι με την έννοια της χειραγώγησης κάποιου προσώπου, γιατί πολύ απλά είμαι εναντίον αυτών των ενεργειών τόσο από ηθικής όσο και από μεταφυσικής απόψεως.

Προσελκύστε την αγάπη στην ζωή σας


Ας δούμε λοιπόν τί θα χρειαστούμε:

 • Ένα ροζ κερί (αν είναι δύσκολο να βρούμε ροζ, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κόκκινο)
 • Αρωματικό στικ χώρου με άρωμα γιασεμί (μπορούμε να το αντικαταστήσουμε βάζοντας αληθινά άνθη γιασεμιού σε ένα βάζο δίπλα μας)
 • Δενδρολίβανο (αυτό που μπορούμε να βρούμε και στο super market)
 • Χρόνο και σοβαρότητα: Την συγκεκριμένη διεργασία την κάνουμε για τρεις συνεχόμενες Παρασκευές. Αν αυτό δεν το τηρήσουμε, δεν θα οδηγήσει κάπου.

Πριν ξεκινήσουμε καθαρίζουμε το κερί μας, με τον τρόπο που ήδη έχω αναφέρει. Με ένα βαμβάκι που έχουμε βάλει λίγο ελαιόλαδο, περνάμε απαλά την επιφάνεια του κεριού για να το καθαρίσουμε ενεργειακά. Όπως πάντα, φροντίζουμε να έχουμε ησυχία και ηρεμία, ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε. Χαμηλώνουμε τον φωτισμό για να μπορούμε να συγκεντρωθούμε καλύτερα, βάζουμε αν θέλουμε μουσική που μας χαλαρώνει και ξεκινάμε.

Ανάβουμε το κερί μας και παίρνουμε βαθιές αναπνοές χαλαρώνοντας το σώμα μας. Κάνοντας διαλογισμό, σκοπός μας δεν είναι να αδειάσουμε το μυαλό μας από σκέψεις, γιατί κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατο και η προσπάθεια πιστεύω ότι μας αγχώνει και δεν μας αφήνει να συγκεντρωθούμε. Αυτό που για μένα δουλεύει καλύτερα, είναι να αφήνω τις σκέψεις να διατρέχουν το μυαλό μου, χωρίς να τις επεξεργάζομαι, χωρίς να κρατιέμαι από αυτές. Χαλαρώνουμε λοιπόν ένα ένα τα μέλη του σώματός μας, με ιδιαίτερη βαρύτητα στον αυχένα και τους ώμους που δέχονται και το μεγαλύτερο σφίξιμο λόγω του άγχους της καθημερινότητας. Μέσα από αυτή την διαδικασία χαλαρώνουμε ταυτόχρονα και το μυαλό μας. Φροντίζουμε να αναπνέουμε βαθιά, από το διάφραγμά μας, αλλά με έναν φυσιολογικό ρυθμό, διαφορετικά θα λαχανιάσουμε και θα ζαλιστούμε.

Όταν νιώσουμε αρκετά χαλαροί και συγκεντρωμένοι, μπορούμε να ξεκινήσουμε με το πιο βασικό κομμάτι της μαγικής διεργασίας, που είναι η δύναμη της σκέψης, η οπτικοποίηση. Εφόσον σκοπός μας είναι να προσελκύσουμε την αγάπη στην ζωή μας, το κατάλληλο πρόσωπο, δηλαδή, για εμάς, αυτά που σκεφτόμαστε δεν επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά στα στοιχεία που ζητάμε σε έναν άνθρωπο. Κάνουμε λοιπόν εικόνα κατ' αρχήν τον εαυτό μας ευτυχισμένο, αγαπημένο, χαμογελαστό. Νιώθουμε όσο μπορούμε την ομορφιά και την χαρά του να είμαστε μαζί με αυτόν / αυτήν που μας αγαπάει, που προορίζεται για εμάς. Ανάβουμε το αρωματικό στικ που συμβολίζει τον αέρα, την ταχύτητα, την μετάδοση, την κίνηση. Φυσάμε απαλά τον καπνό, στέλνοντας μαζί του την πρόθεσή μας να βρούμε σύντομα το πρόσωπο που προορίζεται για εμάς.


Παίρνουμε στα χέρια μας λίγο δεντρολίβανο και το ρίχνουμε απαλά επάνω στο κερί λέγοντας:

Με καθαρή ψυχή και θετική σκέψη,
ζητάω αυτά που έχω ανάγκη,
να ανοίξει ο δρόμος η αγάπη να έρθει,
αυτός που μ' αναζητά και με περιμένει,
αυτός που ορίζεται, μοίρα γραμμένη
στέλνω το μήνυμα μ' αυτή τη φλόγα,
Εσύ που μ' ακούς δώσε μου Δύναμη
στείλε στο Σύμπαν την φωνή μου
αυτός να με βρει, να μην χάσει χρόνο
το μονοπάτι είναι ανοιχτό, είναι εδώ, είναι το τώρα.
Aυτά που ζητώ δεν βλάπτουν κανέναν,
η ελεύθερη βούληση είναι πέρα και πάνω απ' όλα,
το στέλνω στον άνεμο και δεν κοιτώ ποτέ πίσω.

Σημείωση:Τα λόγια που παραθέτω είναι δικά μου, είναι αυτά που χρησιμοποιώ εγώ, γιατί με εκφράζουν. Η μαγεία όμως βρίσκεται μέσα μας και μπορείτε αν θέλετε να γράψετε τα δικά σας λόγια δύναμης. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τί ζητάτε. Θα πρέπει αυτό που ζητάτε να είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Επίσης, πρέπει πάντα να δηλώνετε ότι μπαίνετε σε αυτό με καθαρή ψυχή και θετική σκέψη, όπως επίσης πρέπει να δηλώνετε στο τέλος ότι με αυτό δεν βλάπτετε κανέναν και ότι η ελεύθερη βούληση είναι πέρα και πάνω απ' όλα.

Επαναλαμβάνετε τα λόγια αυτά όσες φορές νιώθετε ότι πρέπει. Προσωπικά, όταν απευθύνω τα λόγια μου, τα επαναλαμβάνω επτά φορές, γιατί για μένα το επτά έχει την δική του δύναμη. Όσο μιλάτε στο Σύμπαν, έχετε πάντοτε στο μυαλό σας την εικόνα σας αφού έχετε βρει την αγάπη. Νιώθετε όσο πιο κοντά μπορείτε να νιώσετε σε αυτό το συναίσθημα. Να θυμάστε πάντα ότι η σκέψη είναι η δύναμη, η εικόνα του μυαλού, τα θέλω μας. Αν όλα αυτά εκφραστούν δυνατά και καθαρά, θέτουν σε κίνηση έναν πανίσχυρο μηχανισμό που οδηγεί σε αυτό που ζητάμε. Το Σύμπαν μας ακούει.

Μόλις νιώσουμε ότι στείλαμε την πρόθεσή μας αρκετά δυνατά και αρκετά καθαρά, χαλαρώνουμε και πάλι. Δεν ξεχνάμε ποτέ να ευχαριστήσουμε τον πνευματικό κόσμο για την συμπαράσταση και την βοήθειά του στην αναζήτησή μας και σε ότι ζητάμε. Στην συνέχεια αφήνουμε το κερί να κάψει για λίγο και όταν το σβήσουμε δεν το φυσάμε. Χρησιμοποιούμε τα χέρια μας ή ένα κηροσβέστη. Επίσης, το συγκεκριμένο κερί δεν το ανάβουμε για κανέναν άλλο λόγο. Το χρησιμοποιούμε μόνο για το συγκεκριμένο τυπικό, το οποίο θα το επαναλάβουμε για ακόμα δύο Παρασκευές. Την τελευταία Παρασκευή, ή το αφήνουμε να καεί, να λιώσει δηλαδή όλο, ή το σβήνουμε όταν τελειώσουμε και το θάβουμε σε μία γλάστρα ή στον κήπο μας.

Σημαντικό! Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των τριών εβδομάδων, αλλά και μετά από κάθε φορά, δεν μιλάμε ποτέ γι' αυτό που ζητήσαμε. Όταν μάλιστα το ολοκληρώσουμε, το ξεχνάμε εντελώς. Το αφήσαμε στον ανέμο και στα χέρια του Σύμπαντος. Πρέπει να γυρίσουμε το κεφάλι μας μπροστά και να προχωρήσουμε.

Αυτά είχα να μοιραστώ μαζί σας για μία Παρασκευή γεμάτη πνευματικότητα και αγάπη. Αν το φεγγάρι είναι στην χάση του μην φοβηθείτε. Το συγκεκριμένο τυπικό είναι ξεκάθαρο και έχει δύναμη σε κάθε φάση του φεγγαριού. Απλώς είναι ίσως καλύτερο να ξεκινάει όταν το φεγγάρι είναι στο γέμισμά του.

Σας αφήνω με ένα ακόμη αγαπημένο μου τραγούδι και σας στέλνω σκέψεις γεμάτες Φως...


   
  

8 σχόλια:

 1. να κανω μια ερωτηση ? Εγω ενδιαφερομαι για ενα σηγκεκριμενο προσωπο πως θα το κανω αυτο ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής μου στο GOOGLE για βοήθεια για να βγάλω τον πρώην εραστή μου, ο οποίος θα αποκτούσε το διαζύγιο, συναντήθηκα αυτόν τον υπέροχο άνδρα που ονομάζεται DR.AGBAZARA, ο οποίος έκανε ωραία δουλειά βοηθώντας μου να βγάλω το διαζευγμένο σύζυγό μου εντός 48 ωρών. τέτοια πράγματα μπορεί να είναι δυνατά, αλλά τώρα είμαι μια ζωντανή μαρτυρία γι 'αυτό επειδή το AGBAZARA TEMPLE έφερε πραγματικά τον εραστή μου πίσω, Αν εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε γιατί να μην επικοινωνήσετε με το DR.AGBAZARA TEMPLE στο email: ( agbazara@gmail.com ) Ή WHAT'S APPS ( +2348104102662 ), Τότε σας υπόσχομαι ότι μετά από 48 ώρες θα έχετε λόγους να γιορτάσετε σαν κι εμένα.

   Διαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το όνομά μου είναι η Ulrika που ζει στην Τρίπολη. πριν από λίγες μέρες διάβασα ένα post-comment σχετικά με ένα ιστολόγιο συμβουλευτικής σχετικά με μια κυρία από τη Σουηδία, ένας πολίτης που βασίζεται Δημοσιογράφος αποκαλύπτει πώς αυτός μερικώς Cured Weak Erection & Quick Ejaculation μέσα σε 5 ημέρες και η γυναίκα επιστρέφει πίσω στο σπίτι. Ο αρχιερέας Oduduwa Spell Caster από το αφρικανικό έθνος βοήθησε να γίνει αυτό το δυνατό. Ήμουν τυχερός ικανοποιημένος και τυχερός για να αποκτήσω πρόσβαση σε προσωπικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να επικοινωνήσω με την Oduduwa για βοήθεια για την επίλυση των προκλήσεων στις σχέσεις μου. για περισσότερα από 2 χρόνια του γάμου με τον Άντερσον ο σύζυγός μου, νιώθω κατάθλιψη, ανησυχούν να κλαίω και να μοιράζομαι μυστικά δάκρυα όποτε θυμάμαι πως η 7χρονη κόρη μου με ρωτάει αν ο μπαμπάς της θα έρθει στο σπίτι για το μήνα που τελειώνει το δείπνο στρογγυλής τραπέζης -το σπίτι της μαμάς. Στα δύο χρόνια του, ο σύζυγός μου Άντερσον μας εγκατέλειψε για άλλη γυναίκα. Αλλά υποσχέθηκα στην κόρη μου κατά τη διάρκεια της τελευταίας γιορτής των Ευχαριστιών ότι θα της δώσω ένα αξέχαστο δώρο για αυτές τις διακοπές των Χριστουγέννων, η κόρη μου δεν ενδιαφερόταν για δώρα γιατί κατάλαβα ότι έχασε τόσο πολύ τον πατέρα της και ήθελε να τον δει. Ποτέ δεν ξέρω πόσο δυνατό θα είναι αυτό. ο σύζυγός μου Άντερσον εξετάζει τα μάτια μου και μου λέει ότι ο γάμος τελείωσε μεταξύ μας. ο σύζυγός μου έφυγε από το σπίτι, σταματά να παραλαμβάνει τις τηλεφωνικές μου κλήσεις και κανένα μηνύματα κειμένου. Αγαπώ τόσο πολύ τον σύζυγό μου και για χάρη της κόρης μου, ήμουν πολύ ανήσυχος, έρωσα και έτοιμος να κάνω ό, τι ήταν δυνατόν. τίποτα για να φέρει ο σύζυγος πίσω στο σπίτι. Δεν θέλω να απογοητεύσω την κόρη μου. Είπα σε μια φίλη μου, με παρουσίασε στο dr.Oduduwa ένα μαγικό ξόρκι. φίλος είπε Oduduwa την βοήθησε να αποκαταστήσει πίσω στην αγάπη της αγάπης του γάμου με μαγικό αγάπη-ξόρκι. Δεν πίστευα στα μαγικά ξόρκια πριν, αλλά ήμουν πεπεισμένος γιατί έχω επίσης διαβάσει από τα σχόλια του blog στο διαδίκτυο σχετικά με τους μαγικούς καλαθοσφαιριστές για να κερδίσουν πίσω την αγάπη.
  Έδωσα μαγικό αγάπη για να προσπαθήσω να επιστρέψω τον σύζυγό μου και τον πατέρα μου στην κόρη μου πίσω στο σπίτι. Χρειαζόμουν επειγόντως μια λύση. Στέλνω μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Oduduwa, όπως μου έδωσε ο φίλος μου (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com). λίγες ώρες έχω απάντηση και πρόθυμος να με βοηθήσει, μιλάμε και ακολούθησα τις οδηγίες του. Με διαβεβαίωσε ότι τρεις μέρες ο σύζυγος θα με καλέσει στο τηλέφωνο για να έρθει στο σπίτι, πιστεύω, προσευχόμαστε και ελπίζαμε. Προς μεγάλη μου έκπληξη, αμέσως μετά από 2 μέρες που ο Oduduwa γέμισε την αγάπη για το όνομά μου στο ναό Oduduwa, ο σύζυγός μου με τηλεφώνησε με έναν άγνωστο αριθμό τηλεφώνου, μιλήσαμε τόσο ωραία και την επόμενη μέρα έκλεισε ένα εισιτήριο και ήρθα σπίτι μου άκουσα ένα χτύπημα στην πόρτα μου, αυτή ήταν μια αξέχαστη στιγμή στη ζωή μου και η κόρη μου έφυγε τόσο πολύ για να καλωσορίσει τον μπαμπά της στο σπίτι, είμαι τόσο έξοδος ευγνώμων στον ισχυρό spellcaster Oduduwa, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαι έξω για να μοιραστώ με τους φίλους μου πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να χρειαστεί βοήθεια για να διορθώσει αυτή τη σπασμένη σχέση, όλοι μας αξίζουμε να είμαστε ευτυχείς στην αγάπη μας, στον γάμο και στην αγάπη. με άμεσο αποτέλεσμα δεν υπάρχουν παρενέργειες. εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί του για βοήθεια στο Whatssap message στο +2348109844548

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλησπέρα κ συγγνώμη αλλά πόσα χρήματα πληρώσατε για αυτο;;;;; ή βοηθάει τζάμπα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Παρακολουθώ αυτό το blog για λίγο καιρό και σήμερα ένιωθα σαν να έπρεπε να μοιραστώ την ιστορία μου επειδή ήμουν και θύμα. Μετά από να είναι μαζί του για επτά χρόνια, έσπασε μαζί μου, έκανα κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον πάρει πίσω, αλλά όλα ήταν μάταια, τον ήθελα τόσο πολύ, λόγω της αγάπης που έχω γι 'αυτόν, τον ικέτασα με όλους, Υποσχέθηκα, αλλά αρνήθηκε. Εξήγησα το πρόβλημα στη μαμά μου και υποψιάζομαι ότι μάλλον έρχομαι σε επαφή με ένα μάθημα που λέγεται Drigbinovia που θα με βοήθησε να ρίξω ένα ξόρκι για να το επαναφέρω, αλλά ποτέ δεν πίστευα σε ξόρκι, δεν είχα άλλη επιλογή παρά να δοκιμάσω το ξόρκι και είπε να μην ανησυχώ πια ότι όλα θα ήταν ωραία που ο πρώην μου θα επέστρεφε, έριξε ένα ξόρκι για λογαριασμό μου εκπληκτικά τη δεύτερη μέρα, ήταν γύρω στις 4:00 μ.μ. Ο πρώην δικός μου είπε, ήμουν τόσο έκπληκτος, απάντησα στην κλήση και το μόνο που είπε ήταν ότι λυπήθηκε για όλα όσα συνέβησαν, ότι ήθελε πίσω μου, ότι με αγάπησε τόσο πολύ. Ήμουν τόσο χαρούμενος που λειτούργησε για μένα, έτσι άρχισα να ζούμε μαζί με χαρά και πάλι. Έκτοτε υποσχέθηκα ότι ο καθένας που γνωρίζω έχει ένα πρόβλημα σχέσης, θα βοηθήσω ένα τέτοιο πρόσωπο αναφερόμενος στον μοναδικό αληθινό και ισχυρό μάγο που με βοήθησε με το δικό μου πρόβλημα και είναι διαφορετικό από όλα αυτά τα ψεύτικα. Οποιοσδήποτε χρειάζεται βοήθεια εδώ e-mail του: doctorigbinovia93@gmail.com μπορείτε να καλέσετε whatsapp μέσω του κινητού του αριθμού +2348144480786 να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα σε όλους ή το πρόβλημά σας ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κατά τη διάρκεια της αναζήτησής μου στο GOOGLE για βοήθεια για να βγάλω τον πρώην εραστή μου, ο οποίος θα αποκτούσε το διαζύγιο, συναντήθηκα αυτόν τον υπέροχο άνδρα που ονομάζεται DR.AGBAZARA, ο οποίος έκανε ωραία δουλειά βοηθώντας μου να βγάλω το διαζευγμένο σύζυγό μου εντός 48 ωρών. τέτοια πράγματα μπορεί να είναι δυνατά, αλλά τώρα είμαι μια ζωντανή μαρτυρία γι 'αυτό επειδή το AGBAZARA TEMPLE έφερε πραγματικά τον εραστή μου πίσω, Αν εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε γιατί να μην επικοινωνήσετε με το DR.AGBAZARA TEMPLE στο email: ( agbazara@gmail.com ) Ή WHAT'S APPS ( +2348104102662 ), Τότε σας υπόσχομαι ότι μετά από 48 ώρες θα έχετε λόγους να γιορτάσετε σαν κι εμένα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή