Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Το Υπουργείο Υγείας προειδοποιεί...διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω!

Χμμμ...Επειδή ήδη άρχισαν οι αντιδράσεις (όπως άλλωστε το περίμενα), πριν προχωρήσω σε οποιαδήποτε άλλη καταχώρηση, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι. Όταν αναφέρομαι σε θεραπευτικές ενεργειακές διεργασίες, σε καμία περίπτωση δεν προτρέπω τους αναγνώστες να εγκαταλείψουν την δυτική ιατρική και τις συμβουλές ή τις αγωγές των γιατρών τους. Πουθενά δεν γράφω ούτε καν υπονοώ κάτι τέτοιο, γιατί πολύ απλά είναι αυτονόητο ότι για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας μας παρουσιαστεί απευθυνόμαστε σε γιατρό.
Ωστόσο, πέρα από αυτό, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ή να χλευάσει την αποδεδειγμένη δύναμη που υπάρχει μέσα μας, η οποία μας βοηθάει να ξεπεράσουμε γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα το πρόβλημα, σε συνδυασμό πάντα με την αγωγή που μας δίνει ο γιατρός. Αν πάλι κάτι τέτοιο δεν αντιπροσωπεύει ή ενδεχομένως φοβίζει κάποιον, μπορεί πολύ απλά να παραμείνει μακριά από αυτό το blog. Επίσης, μολονότι άφησα ανοιχτά τα σχόλια του ιστότοπού μου, αναγκάστηκα και έσβησα μόνο ένα. Το έκανα, όχι γιατί ήταν αρνητικό ή προσβλητικό (που ήταν), αλλά γιατί το μόνο που έγραφε ήταν η διεύθυνση ενός άλλου blog, στο οποίο η βωμολοχία αντικαθιστούσε τα επιχειρήματα και πολύ απλά προσωπικά αρνούμαι να το έχω ως link στο ιστολόγιό μου. Θα μπορούσα να απαντήσω διεξοδικά, αλλά δεν θέλω το blog μου να γίνει επίκεντρο διαμάχης για οτιδήποτε.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω για το σχόλιο, γιατί μολονότι προσβλητικό, μέ έκανε να συνειδητοποιήσω ότι τίποτε δεν είναι τελικά αυτονόητο, όσο απλό κι αν είναι... Και φυσικά ήταν δικό μου το λάθος που από την αρχή δεν έκανα αυτήν την διευκρίνιση, ώστε να μην υπάρχει κανένα περιθώριο για παρερμηνίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου