Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Η μαγεία μέσα μας...

  Οικονομική κρίση, φόβος, ανασφάλεια, η Μέρκελ που μοιάζει με ανοργασμικό πεκινουά, ο Σαρκοζί μας κοιτάζει σαν άλλος δυσκοίλιος Ναπολέων και όλο το παρασκήνιο της απόλυτης παράνοιας. Κλείστε την τηλεόραση. Πάρτε μία βαθιά ανάσα. Καθήστε άνετα. Αναπνεύστε ξανά και ξανά. Ηρεμήστε. Όλα είναι ένα παρασκηνιακό παιχνίδι που παίζεται καθημερινά εις βάρος μας κι εμείς ήρθε η ώρα να έρθουμε ξανά σε επαφή με όσα έχουν πραγματική αξία. Με τον εαυτό μας, με τους αγαπημένους μας, με την φύση, με την πνευματική πλευρά μας. Έτσι κι αλλιώς όλα αυτά έγιναν λόγω της απληστίας. Για το χρήμα, την δύναμη, την πολυτέλεια, την δόξα. Η σύγχρονη ζωή μας κοίμησε και ξεχάσαμε την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας, μας απομάκρυνε από τις πραγματικές μας ρίζες.
  Χαμηλώστε τα φώτα και ανάψτε μερικά κεριά, φτιάξτε την ατμόσφαιρα γύρω σας όπως την θέλετε και βυθιστείτε με ηρεμία στον εαυτό σας. Χαλαρώστε πραγματικά. Φέρτε στο μυαλό σας τον εαυτό σας όπως θα θέλατε να είστε. Κρατήστε αυτή τη σκέψη και κάντε την εικόνα. "Δείτε" με τα μάτια του μυαλού σας τον εαυτό σας όπως θέλετε να είναι, σαν να συμβαινει τώρα, σε πραγματικό χρόνο. Ζήστε το συναίσθημα σαν να είναι αληθινό, γιατί πολύ απλά είναι αληθινό. Για να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε πρέπει να το ζητήσουμε και φυσικά να το αξίζουμε. 
  Αυτό που περιέγραψα μόλις είναι μία απλή άσκηση οραματισμού. Είναι το μέσο για να προβάλουμε τις επιθυμίες μας στο σύμπαν με σκοπό να τις πραγματοποιήσουμε (αρκεί φυσικά να διέπονται από θετική ενέργεια). Είναι η καθημερινή μαγεία που όλοι έχουμε μέσα μας αλλά την έχουμε ξεχάσει. Μέσα από αυτό το blog θα ήθελα να μοιραστώ αυτή τη μαγεία, αυτή τη θετική ενέργεια, με ανθρώπους που πραγματικά πιστεύουν ότι υπάρχει γύρω μας κάτι παραπάνω από όσα αγγίζουν τα χέρια μας και βλέπουν τα μάτια μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου